Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJA LOŽA

Petkoviću se u utakmici s Turskom pogoršala ozljeda, otišao je u Beograd

Bruno Petković
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
16.10.2023.
u 09:02

Želio je pomoći i ušao je u igru u utakmici protiv Turaka, no to nije bila najbolja odluka, ni s njegove ni s izbornikove strane. Danas ide na pregled

Bruno Petković odigrao je posljednjih pola sata u porazu od Turske, ali nažalost, pritom mu se samo pogoršala ozljeda zadnja loža zadobivena u derbiju s Hajdukom. Bruno je želio pomoći, rekao je to i izborniku na poluvremenu, pa ga je Dalić poslao na travnjak.

No dan poslije Dalić je rekao da to vjerojatno nije bila najpametnija odluka, te ga pustio na oporavak i oslobodio ga utakmice u Walesu. Petković je iz Osijeka otišao na tretman u Beograd, a nakon toga je produžio za Zagreb, gdje ga danas očekuju detaljnije pretrage.

GALERIJA

Bruno Petković
1/13

Trener Dinama Sergej Jakirović sigurno nije presretan što je Petković igrao, jer plavima predstoji najvažniji dio sezone, raspored je zgusnut zbog europskih i domaćih utakmica, a vidjelo se koliko je Dinamo nemoćan bez svog prvog napadača.

I Dinamovi liječnici preporučili su Bruni pauzu od 20-ak dana, a on je za reprezentaciju zaigrao, a nije prošlo ni 10. Ljubav prema reprezentaciji bila je jača, a navijači Dinama mogu se nadati da pogoršanje ozljede nije veliko.

VIDEO Vatreni poraženi od Walesa! Još jedan težak udarac za Hrvatsku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije