Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičar finala
Povratak na članak

Petković se oglasio na Instagramu: 'Bez obzira koliko razmišljao o tome, neće se promijenit'

Izvrsno raspoloženi vratar Španjolske, Unai Simon, obranio je u posljednjoj seriji udaraca s bijele točke šut Brune Petkovića, a Carvajal je potvrdio pobjedu. Nikad bliže zlato izmaklo je vatrenima.

Komentari 7

BA
Barba56
15:54 20.06.2023.

Kujttim : Mi koji volimo Hrvatsku , volimo i nase nogometase a u njih spada i Petkovic . Ljudina , ljudina koja nas je dovela do finala u Kataru i ljudina koja nas je dovela do ovih finala . Samo jednim dijelom sreca mu je okrenula ledja i to kod tog nesretnog penala . Sto se tice njegove zarade pa i tu bi se moglo reci puno toga . Nije podvio rep nego je kao i ostali pozvani dao sve od sebe za prekovremeni rad . Rad koji je njemu donjeo zaradu , zaradu HNS-u a kroz to i nasoj drzavi .

VL
DU
Deleted user
17:56 20.06.2023.

koliko pljuvanja po čovjeku čudi me da lgtb zajednica, nemožemo platforma, neznamo platforma, babe ili slične "zadrugu" već nisu iznjedrile novi No.9

VL
FR
freeshooter
17:00 20.06.2023.

...vidim da već neki razvlače Brunu, to je nogomet, događa se i navećima, golman je vrhunski, a neki već zaboravljaju da nas je isti Bruno doveo do finala...dakle Bruno, netrebaš nositi teret istog, najviše Ti, pa svi mi smo željeli taj gol...iskustvo za dalje, biti još bolji.. trebamo biti ponosni na sve, dostignuti nivo, rezultate i osvojeno, promociju nacije...idemo dalje, za godinu dana do kraja, do tog zlata...

VL
KA
KakoSAD
05:54 21.06.2023.

Pustite ljude na miru. To je sport i penali su takvi kakvi jesu. Svako je izabrao nacin na koji ce pucati, nazalost, Bruno je bio zadnji koje m je Golman odbranio. Nije cojek kriv za to. Mi smo imali srecu protiv Brazila a sad nesrecu protiv Spanaca i to je to

VL
KU
Kujttim
14:03 20.06.2023.

Najveći problem kod Petkovića je to da nema konstante. U nedjelju se to još jednom potvrdilo. Imao je priliku od 65.do 120.minute i nije iskoristio.

VL
KU
Kujttim
14:02 20.06.2023.

Bruno Petković u Dinamu zarađuje 600.000 eura godišnje i riješio je svoje financijsko pitanje. Malo mu je teško jer nije realizirao jedanaesterac, ali kad se sjetim načina na koji je zabio većinu penala u HNL-u, onda mu je sreća jednom morala okrenuti leđa. Imao je priliku protiv Španjolaca od 65. do 120. minute, nije zabio gol, imao je priliku i kod penala...nebitno više....Hrvatska nije uspjela. tu se vidi tko je šampion i tko može iz utakmice u utakmicu rješavati situacije kao pobjednik, a tko ima povremene bljeskove. Uostalom, da je Bruno Petković svjetska klasa, igrao bi u velikom klubu i jakoj ligi i Hrvatska bi bila pobjednik Lige nacija.

VL
Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
15:38 20.06.2023.

"Hvala" Riječanima što su potjerali Livaju. On bi unutar 90 min. ili zabio ili asistirao nekome za pogodak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.