Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK OBJAVIO POPIS

Petev u reprezentaciju BiH pozvao četvoricu iz HNL-a

Ivajlo Petev
Igor Kralj/PIXSELL
11.03.2021.
u 18:34

Bugarski stručnjak je pozvao Luku Menala i Stjepana Lončara iz Rijeke, Branimira Cipetića iz Lokomotive te Darka Todorovića iz Hajduka.

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev objavio je u četvrtak popis nogometaša za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo, a na njemu su i četvorica  igrača koji igraju u HNL-u.

Bugarski stručnjak je pozvao Luku Menala i Stjepana Lončara iz Rijeke, Branimira Cipetića iz Lokomotive te Darka Todorovića iz Hajduka. 

Oni će konkurirati za seriju utakmica u ožujku.  "Zmajevi" u 1. kolu  kvalifikacija  24. ožujka  igraju  protiv Finske u Helsinkiju, tri dana kasnije na rasporedu je prijateljska utakmica protiv Kostarike (Zenica), a 31. ožujka u okviru drugog kola kvalifikacija u Sarajevo stiže aktualni prvak svijeta - Francuska.

Kako se neslužbeno doznaje, Petevu do sada nitko nije otkazao dolazak na reprezentativno okupljanje, no s obzirom na to da u Francuskoj još postoji pravilo prema kojem domaći igrači – Francuzi - po povratku u klubove ne moraju u karantenu, a stranci moraju, pod upitnikom je jedino napadač Duljević.

Kako je priopćeno iz Nogometnog saveza BiH novi izbornik bi u petak, za kada je zakazana sjednica Izvršnog odbora  Saveza, trebao dobiti svoje pomoćnike i kompletirati reprezentativni stručni stožer. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije