Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo igra protiv Istre

Petev: Pauzu smo dobro iskoristili, vjerujem da ćemo biti efikasniji nego dosad

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
17.11.2016.
u 13:26

U petak u prodaju kreću i ulaznice za europski ogled s Lyonom. Cijene ulaznica su 300 kuna (zapad), 250 kuna (istok) i 200 kuna (sjever), a tko kupi kartu za taj dvoboj dobit će i besplatnu ulaznicu za derbi s Rijekom

U petak Dinamo u dvoboju 16. kola Prve HNL igra protiv Istre 1961 (18 sati), tako nastaviti loviti Rijeku na prvenstvenoj ljestvici. Ivajlo Petev proteklih je dana radio u velikom miru, modri su se tijekom reprezentativne stanke spremali za finiš jesenskog dijela Prve HNL...

- Vjerujem da smo dobro iskoristili pauzu, napravili nekoliko odličnih treninga. Zadovoljan sam kako su moji igrači trenirali, vjerujem da ćemo to prezentirati već sutra protiv Istre 1961. Naš cilj je pobjeda - rekao je Ivajlo Petev, piše Goal.

- Imamo problema, na raspolaganju neće biti Stojanovića i Sose, drugi su spremni. Sosa već tjedan dana ima problema s koljenom, Stojanović ima probleme sa zadnjom ložom. Danas će obaviti magnetsku rezonancu.

Kako ste zadovoljni odrađenim tijekom reprezentativne pauze?

- Radili smo s 15 igrača, sve je prošlo kako smo planirali. Vjerujem da ćemo iskoristiti svoje šanse, da ćemo biti efikasniji nego dosad. A ne da ćemo opet iz četiri-pet prigoda zabiti samo jedan gol.

Malo o pulskom prvoligašu...

- Istra 1961 je kompaktna momčad, nisu loši, gledao sam ih nekoliko puta. Ali, naš cilj je odigrati dobro i pobijediti - rekao je Petev...

U petak u prodaju kreću i ulaznice za europski ogled s Lyonom. Cijene ulaznica su 300 kuna (zapad), 250 kuna (istok) i 200 kuna (sjever), a tko kupi kartu za taj dvoboj dobit će i besplatnu ulaznicu za derbi s Rijekom.

No, Dinamo je napravio i suradnju s Zoološkim vrtom u Zagrebu. Tko posjeti zagrebački ZOO od petka do ponedjeljka imat će 20% popusta za kupnju ulaznice s Lyonom.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije