Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT SPORTAŠIMA

Petar Skansi: Odmah sam prihvatio zaduženja doministra

Petar Skansi
Ivo Čagalj/PIXSELL
04.01.2012.
u 12:26

Skansi bi trebao biti potvrđen kao pomoćnik ministra u petak, na sjednici Vlade, nakon čega će doseliti u Zagreb

Košarkaška legenda i bivši hrvatski izbornik Petar Skansi bit će novi doministar sporta u Vladi Zorana Milanovića.

Skansi je jučer obavio razgovor s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Željkom Jovanovićem i prihvatio ponuđenu mu dužnost.

– Prihvatio sam zaduženje. Ministar i ja razgovarali smo kratko, koliko je on imao vremena, no ja nisam morao odlučivati na licu mjesta jer sam s tom odlukom već došao na sastanak.

Kad je novi ministar kazao da želi vratiti sport sportašima, Skansija je kandidirao Klub olimpijaca.

– Nismo smjeli ispustiti tu priliku, mi bivši sportaši nismo smjeli dozvoliti da netko izvan tog kruga postane doministar. Sada bih trebao služiti narodu – kazao nam je Skansi sinoć iz svoga ljubljanskog stana.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar comandante
comandante
12:58 04.01.2012.

osim imena nema drugih kvaliteta. Pa onn nije uspio smijeniti Radica u sportu u kojem je najjaci. Osim toga covjek je prijavljen u Sloveniji, vjerojatno zbog poreza....na jahtu,auto ima na Lj. tablice...pravi domoljub. Ispao je smijesan par puta na TV-u. Ne vidim kako moze pomoci osim ako nije u stanju zaigrati ponovo...

DU
Deleted user
13:15 04.01.2012.

Skansiju to nije trebalo u tim poznijim godinama života - pri čemu ne mislim na poziciju doministra nego se spanđavati s Jovanovićem, tipom koji vrijeđa kao kaćuša i u Sabornici i izvan nje, a još je više dvoličan kad inzistira da se Hrvatima uvede građanski odgoj u OŠ. Da ga on ima, ne bi vrijeđao i klevetao uokolo... Tako da sam skeptičan da će bilo kakav konstruktivni duh kraj frustiranog eskima doći do izražaja i bojim se da je Skansi ušao u vještičji kotao!

NN
nije nego
12:49 04.01.2012.

Bravo za Skansija.Veliki sportaš i veliki čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije