Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki intervju u maxu!

Petar Skansi: Nijedan izbornik ne bi smio imati veću plaću od premijera

'SPECIJAL MAX 11.01.2012., Donje Svetice 38, Zagreb - Bivsi kosarkas i kosarkaski trener a sada zamjenik ministra obrazovanja i sporta, Petar Skansi. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midžor/PIXSELL
13.01.2012.
u 09:39

U Maxu predstavljamo i portugalski raj za bogataše kamo će Dinamo nakon Hercegovine na drugi dio zimskih priprema.

Josip Šimunić, najskuplji Dinamov igrač, za sutrašnji broj sportskog tjednika Max dao je veliki intervju. Joe se oporavio na odmoru u Australiji i potvrdio da će u Zagrebu završiti karijeru. Ove godine, na Euru 2012. trebao bi postati rekorder po broju nastupa u hrvatskom dresu – probiti granicu od 100 utakmica i preteći Darija Šimića.

Veliki, životni intervju za Max dao je i Petar Skansi, legendarni košarkaš i trener, novi pomoćnik ministra sporta. Skansi se prisjetio najvećih trenutaka bogate karijere, kako je samo u tri godine otkako je primio košarkašku loptu postao reprezentativac Jugoslavije, najbolji igrač SP-a 1970. u Ljubljani, te (pre)rano završio s igranjem da bi se posvetio trenerskom poslu. Skansi će na novoj funkciji raditi na hitnim i nužnim izmjenama Zakona o sportu, a otkrio je zanimljive ideje o američkom modelu sveučilišnog sporta koji bi mogao zaživjeti u Hrvatskoj:

– Inače nam svima u Hrvatskoj nedostaje skromnosti. Pa nijedan hrvatski izbornik ne bi smio imati veću plaću od premijera!

Gordan Giriček otkrio je da i on kreće u novu karijeru, sportskog direktora, a Max predstavlja novog ljubimca Zagrepčanki, hokejaša Matta Sidalla. Nastavljamo i serijal o Mikeu Tysonu.

Ključne riječi
max

Komentara 10

JA
JackRussell
10:17 13.01.2012.

Onda sretno u traženju izbornika....tipična hrvatska glupost, nađi nekog bijednika za siću, pa ga razapni ako nije u stanju postići rezultat.

OB
-obrisani-
10:54 13.01.2012.

Za rezultate i kakvo nam je stanje u zemlji su nasi premijeri i preplaceni,zato S.ne seruckaj...

VO
vojvo
18:04 13.01.2012.

skansi nisi rekao kojeg premijera sigurno si mislio slovenskog tj. tvog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije