Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peh za pehom
Povratak na članak

Pet operacija igrača Dinama, Sammir na punktiranju

Nesreća nikad ne dolazi sama, a u Dinamu dolaze jedna za drugom. Nakon što je Igor Bišćan u četvrtak operirao gležanj, postao je peti igrač plavih koji je ove sezone završio ne operacijskom stolu

Komentari 6

Avatar feudalac
feudalac
15:25 30.04.2011.

Za ovako opsiran i zahtjevan tekst zaista su potrebna dva (Dasovic, Junaci) pera. Nema sta, novinarska genijalnost na djelu!

VL
DR
drazenzg
16:11 30.04.2011.

Vidi ti ovu dvojicu kako su to lijepo napisali....ljudi,ovaj list je tragicno smijesan...

VL
JO
jozinho
17:40 30.04.2011.

u svavom tekstu najmanje 4 gresaka.....barabic aha.....smijesni nepismeni pijanci, ti novinari vecernjeg.....

VL
M9
mario_911
21:12 30.04.2011.

Dasovicu majmune !! Opet tvoj majmunski clanak!! VL =SMECE!!!

VL
DH
dalibor.hren
09:37 01.05.2011.

Sammir bi mogao i na ispumpavanje želuca!

VL
JA
jadre
10:08 01.05.2011.

Zagrebački nogometni klub Dinamo slavi 60 godina postojanja. Na današnji dan, 9. lipnja 1945., točno prije šest desetljeća, Dinamo je registriran kao potpuno novi nogometni klub. Igrači su došli iz HAŠK-a i Građanskog, dva zagrebačka kluba s velikom tradicijom, koji su odmah nakon fuzije prestali postojati. Klub iz Maksimira je, poput većine ostalih velikih svjetskih klubova, imao burnu prošlost, koju je na ovim prostorima bilo nemoguće nevezati uz politiku i ljude na vlasti. Bilo je tu čvrstog oponiranja, ali i “sponzorstva” od strane najviših struktura. Na samom početku, prvih dana postojanja, trenersku palicu uzeo je Martin Bukovy, došavši iz Građanskog. Igračku osovinu činili su tada nogometaši pridošli iz HAŠK-a: Čajkovski, Kacian, Peričić, Lojen... Plava boja uzeta je od Građanskog, a i novi grb je imao dosta sličnosti s onim od Građanskog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.