Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik paklenih

Perkovac i Kamenica protukandidati Goluži

Slavko Goluža
Antonio Bronić/PIXSELL
13.09.2010.
u 18:05

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza u utorak će imenovati izbornika muške rukometne reprezentacije nakon što se povukao Lino Červar.

Slavko Goluža trebao bi biti potvrđen za izbornika koji će voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za europsko prvenstvo, ali...

Pojavila su se još dva kandidata - Kasim Kamenica, trener našičkog Nexea, i Goran Perkovac, kapetan hrvatske reprezentacije koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Atlanti i trener koji je posljednji vodio reprezentaciju Grčke.

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marko53
18:39 13.09.2010.

Sasvim slučajno sam prisustvovao jednoj utakmici između CO Zagreb i Schaffhausena.Nalazio sam se u društvu protivničkih navijača.Iza mene je bila žena koja je psovala Usta.e .Nisam znao tko je ta žena. Na kraju utakmice ustanovio sam da je to Gorana Perkovca Žena.Zna li netko nešto bliže tko je ta žena da toliko mrzi Hrvate?

OK
OKIDOKI
18:48 13.09.2010.

GOLUŽA i ŠOLA za sada jedina dobitna kombinacija za nastaviti niz, sve ostalo vrlo upitno,

BZ
Branko Zajec
18:28 13.09.2010.

Na sve načine izbjegava se najbolji- Smailagić !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije