Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dortmund

Perišić želi igrati, Wolfsburg nije dao ponudu Borussiji

'Borussia Dortmund\'s Ivan Perisic (2nd L) and Robert Lewandowski (2nd R) celebrate after scoring during their German Bundesliga first division soccer match against Hamburger SV in Hamburg, September
'FABIAN BIMMER'
28.12.2012.
u 15:48

Ivan Perišić (23) možda broji posljednje dane u dortmundskoj Borusiji.

Njegov agent Tonči Martić ističe kako je Ivanu dobro u Dortmundu, ali da želi više igrati. Ostavlja mogućnost da hrvatski reprezentativac uskoro ode.

- Još nismo dobili ponudu Wolfsburga, ali to se još može dogoditi - kazao je Martić za Bild, koji navodi da Perišićeva odšteta iznosi sedam milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
16:58 28.12.2012.

Čim su doveli Reusa (koji je uz sve još i Nijemac) postalo je jasno kak bude Ivan rijetko u igri. Kaj sad napravit na njemu je. Borusija igra i prvenstvo i kup i LP pa im treba veći izbor igrača al minutaža bu mu najviše 10-15 minuta po tekmi !!! U svakom slučaju sretno kam god krene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije