Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI U GLAVNOJ ULOZI

Perišić spasio Inter u derbiju! Pogledajte kako je u sudačkoj nadoknadi zabio Milanu

Inter - Milan
Foto: Reuters
1/8
20.11.2016.
u 22:47

Perišić je odigrao čitavi susret i na kraju dobio žuti karton jer je skinuo dres nakon golova. Brozović je bio u početnom sastavu Intera i igrao do 77. minute, dok je kod Milana Pašalić ušao u 88. minuti.

Ivan Perišić u sudačkoj je nadoknadi donio bod Interu protiv Milana u derbiju 13. kola talijanskog prvenstva.

Interovci su u četvrtoj minuti sudačke nadoknade imali korner. Bacili su sve u napad, čak je i vratar Handanovič došao u Milanov kazneni prostor. Murillo je nakon ubacačaja dirao loptu glavom, ona se odbila do Perišića koji je lijevom nogom iskosa donio bod svojoj momčadi.

Milan je dva puta vodio golovima Susa (43. i 58.), dok je gol za Inter zabio Candreva (53.). 

Perišić je odigrao čitavi susret i na kraju dobio žuti karton jer je skinuo dres nakon golova. Brozović je bio u početnom sastavu Intera i igrao do 77. minute, dok je kod Milana Pašalić ušao u 88. minuti.

>> Zidane: Mateo i Luka dobili su bitku! Modrić: Kakva velika noć!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

CR
crocro
11:25 21.11.2016.

Perišić je odličan igrač, svaki klub bi ga poželio, ali kao da se ne zna kontrolirati zbog čega nepotrebno dobija žute kartone i čini štetu svojem klubu kao i sebi. Npr. nepotrebno napravi prekršaj na protivničkom igraču i to na sredini terena u posljednjim sekundama utakmice s pobjedničkim rezultatom od 2:0 i zbog toga ga neće biti u postavi reprezentacije na proljeće u nastavku takmičenja. Zar mu je to trebalo? To je nedostatak razmišljanja i samokontrole postupka prema prtotivničkom igraču. Ili banalni primjeri sidanja dresa nakon pogodtka a zna da mu ne gine žuti kartom. I tako opet čini štetu ne samo sebi već i svojem klubu i to samo zbog hira i rituala bez obzira koliko skupo će ga to koštati. i još je bilo takvih slučajeva. Ali ja tu krivim ne samo igrača već i trenera koji njemu i sličnima treba zabraniti bilo kakve postupke koji bi imali za posljedicu žuti karton, isključenje ili neigranje utakmica za svoj klub i to u trenucima kada je utakmica već trebala završiti i njegov potez ništa ne znači za klub koji je već pobijedio. Naročito zabraniti skidanje dresa jer je to hir koji izravno nanosi veliku štetu klubu, naročito ako se radi o vrhunskom igraču, kakav je baš Perišić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije