Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Perišić promašio jedanaesterac i Wolfsburg ostao bez pobjede

Ivan Perišić
NordPhoto/PIXSELL
14.12.2014.
u 19:36

Wolfsburg je nakon 1:1 s Paderbornom i dalje druga momčad prvenstva, no sada zaostaju devet bodova za Bayernom

Činilo se da će to biti lak zadatak za "vukove", no desetoplasirani Paderborn ih je iznenadio. Bilo je tek 1:1 u Volkswagen-Areni. Wolfsburg je propustio priliku bodovno se udaljiti od Bayera i Mönchengladbacha koji su također remizirali.

Počelo je dobro, sjajno za Wolfsburg koji je u 17. minuti poveo autogolom Rafe. Tri minute kasnije Ivan Perišić, jedini Hrvat tog dana u dresu domaće momčadi, je požutio (grubi prekršaj), a isti je deset minuta kasnije propustio olakšati situaciju vukovima.

>> Prvenstvenu ljestvicu i statistiku utakmice pogledajte na Goal.com

Sudac je svirao penal za Wolfsburg, Perišić se zaletio i gađao donji lijevi kut, no Lukas Kruse odlično je obranio. Ivan nije odigrao utakmicu za pamćenje, za razliku od prošlog kola kada je tri puta asistirao za gol, stoga je dobio priliku do 70. minute utakmice.

Alban Meha nije imao problema s realizacijom svog penala u 51. minuti, kada je samouvjereno "rasparao" donji lijevi kut.

Malo je nedostajalo za kompletno iznenađenje, jer je Marvin Bakalorz sjajno predriblao "pola obrane" u 87. minuti, te je pucao nisko po sredini gola, ali je Diego Benaglio sjajno obranio.

Wolfsburg je i dalje druga momčad prvenstva, no sada zaostaju devet bodova za Bayernom. Paderborn je 11. sa 18 bodova.

>> Vulić: Perišić je već sada u deset najboljih krilnih napadača svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije