Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVODE KRILO

Perišić napušta Spurse? Najpoznatiji sportski novinar potaknuo glasine, Hrvat bi mogao u stari klub

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/3
21.03.2023.
u 22:46

Tottenham s posudbe vraća talentiranog lijevog beka koji nastupa za mladu reprezentaciju Italije. Ivan se k tome navodno želi vratiti na Apenine.

Antonio Conte možda broji svoje posljednje dane na klupi Tottenhama. Spursi su u posljednjem susretu Premier lige protiv fenjeraša Southamptona remizirali rezultatom 3:3, što je razljutilo trenera londonskog kluba, koji je na konferenciji za medije nakon utakmice rekao kako 'nisu momčad', već 'sebični igrači, igrači koji ne žele pomoći jedni drugima i ne igraju srčano'. Hoće li Talijan ostati ili ne, pitanje je za nagađanja, ali jedna informacija je potvrđena - Londončani dovode novog igrača koji bi mogao imati izravan utjecaj na status našeg Ivana Perišića u svlačionici.

Naime, najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano objavio je da u Tottenham dolazi lijevi bek Udinesea Destiny Udogie (20). Riječ je o mladom talijanskom reprezentativcu kojeg je Daniel Levy doveo još prošlog ljeta, ali zadržao se na posudbi u Udinama još jednu sezonu.

U tekućoj sezoni Serie A u 23 je nastupa postigao tri pogotka i dodao isto toliko asistencija pa na Transfermarktu već vrijedi nemalenih 22 milijuna eura, a očito se dokazao i u očima čelnih ljudi premierligaša. 

Ali Perišić (34) ne očajava, navodno mu je želja upravo povratak u Inter kojeg je prethodno zamijenio svojim trenutnim klubom. Vatreni se pokazao, u to nema sumnje, zabio je jedan pogodak i dodao čak devet asistencija kao prvotimac Spursa i ugovor mu traje do kraja iduće sezone. No, mogao bi tako otići prije nego što isti dođe svom kraju.

Talijanski novinar Marco Biraghi tvrdi da Perišić nije najbolje prihvatio engleski nogomet te da će se želja za odlaskom povećati ako Conte napusti klub. S Nerazzurima je, podsjećamo, u sezoni 2021./22. osvojio naslov prvaka Italije. 

21.03.2023., Split - Na stadionu Hrvatski vitezovi odrzan je trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice kvalifikacija za EURO 2024. koju igraju protiv Walesa. Ivan Perisic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Igrač koji je treći po broju nastupa u povijesti hrvatske reprezentacije (123 nastupa, 33 gola) u subotu s vatrenima kreće u novi ciklus kvalifikacija za Euro, koji se 2026. igra u Njemačkoj. Izabranici Zlatka Dalića na Poljudu igraju protiv Walesa, da bi tri dana kasnije gostovali kod Turske

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije