Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivan na koronu
Povratak na članak

'Perišić ima bol u leđima, odmah smo ga izolirali. Nemoguće je znati gdje je pokupio virus'

Mi se prema Uefinom protokolu nismo dužni dodatno testirati, niti to Danci od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, već redovno ako prođemo Španjolsku, kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Komentari 6

PR
Prekosutra
19:25 27.06.2021.

Evo sada komentatori "sveznalice" vec su uzeli i analizirali PCR test svakog pojedinog vatrenog i ustanovili da su pozitivni. Svedski nogometas Kulusevski je bio zarazen, nitko osim njega, sad opet igra. Skot je bio zarazen, nece opet igrati jer Skoti nisu prosli grupu. U mojoj obitelji je jedan od cetiri clana bio zarazen, ostali nisu. Taj clan obitelji nikoga nije zarazio na radnom mjestu. A znate zasto? Postivala su se upute o socijalnoj distanci, pranje ruku etc.

VL
DU
Deleted user
23:03 27.06.2021.

Bol u leđima ? Ajde nakon tisuća godina postojanja ljudskog roda da smo ustanovili šta izaziva bol u leđima... pa covid 19 naravno

VL
MA
maximinimax
19:57 27.06.2021.

Prije ili poslije razboljet će se svi koji se boje injekcije

VL
DA
DarthVader
19:00 27.06.2021.

Kako nemoze. Zaradio ga protiv skota koji su normalno morali u karantenu. Sad bi i nasi morali u karantenu. Ova UEFA s slovencem na celu dno dna.

VL
PV
prcko.vitamincic
19:13 27.06.2021.

Čovječe pa ima video dokaz da je Perišić bio u bliskom kontaktu s ostalim igračima, i svaki normalan stožer bi ih sve poslao u karantenu. Naši će nam donijeti u Hrvatsku Delta verziju korona virusa a ne zlato.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.