Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Perišić debitirao u sjajnom preokretu Conteovog Tottenhama protiv 'Svetaca'

Premier League - Tottenham Hotspur v Southampton
Matthew Childs/REUTERS
06.08.2022.
u 18:09

U nedjelju su na programu susreti Leicester City - Brentford, Manchester United - Brighton and Hove Albion i West Ham United - Manchester City.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ušao je u igri u 66. minuti za Tottenham Hotspur u 4-1 (2-1) doamćoj pobjedi protiv Southamptona u susretu 1. kola nove sezone engleskog prvenstva.

Bio je to Perišićev debi u službenim utakmicama za "pijetlove" u koje je stigao iz milnskog Intera po završetku prošle sezone.

Perišić je na travnjak stupio kada je već bilo 4-1 za njegovu novu momčad iako je Southampton poveo. Kapetan gostiju Ward-Prowse u 12. je minuti lijepim volejem svladao Llorisa, ali već do poluvremena domaći su preokrenuli. Sessegnon je u 21. mi nuti utrčao na drugu vratnicu i glavom proslijedio ubačaj Kuluševskog u mrežu za 1-1 da bi 10 minuta potom Dier postigao još jedan pogodak glavom na ubačaj Sona za 2-1.

U nastavku je prvo Salisu nespretnom reakcijom u 61. minuti pogodio vlastitu mrežu da bi dvije minute potom Kuluševski golom okrunio sjajnu predstavu.

Domaće pobjede u subotu su ostvarili i Newcastle United, Bournemouth te Leeds United. Newcastle je s 2-0 nadigrao Nottingham Forest, Bournemouth je istim rezultatom svladao Aston Villu, dok je Leeds s 2-1 svladao Wolverhampton Wanderers.

U nedjelju su na programu susreti Leicester City - Brentford, Manchester United - Brighton and Hove Albion i West Ham United - Manchester City.

Još u ranijim susretima Liverpool i Fulham su odigrali neriješeno 2-2, dok je Arsenal s 0-2 svladao Crystal Palace na gostovanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije