Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD TRANSFERA

Perez odustao od Balea zbog nefleksibilnog Levyja

\'30.04.2011, Stamford Bridge, London, ENG, PL, FC Chelsea vs Tottenham Hotspur, im Bild Tottenham\'s Gareth Bale and Frank Lampard of Chelsea     during Chelsea Fc  vs Tottenham fc for the EPL at Sta
Pixsell
04.07.2013.
u 21:54

Velšanin će sigurno još jednu sezonu provesti na White Hart Laneu, a onda se eventualno pridružiti Luki Modriću u Realu. Ako Levy bude zadovoljan

Gareth Bale na vlastitoj je koži iskusio što znači kad si igrač Tottenhama i kad tobom barata nezgodni trgovac Daniel Levy. Ne ide se s White Hart Lanea tako lako pa će velški reprezentativac, unatoč tome što ga Real jako želi, a i on bi tamo, morati pričekati još godinu dana za taj transfer čija se vrijednost procijenjuje na 80 milijuna eura. .

Iako su se Madriđani ponadali da će ga uspjeti dovesti nakon što Spursi nisu uspjeli izboriti Ligu prvaka te kako će se s engleskim klubom ipak uspjeti dogovoriti jer imaju posebno dobar odnos od transfera Luke Modrića, Marca donosi kako je odlazak Balea zasad zaustavljen.

"Nakon što je dobi još jedno 'ne' od Tottenhama, Florentino Perez odlučio je prekinuti pregovore. Suočen s velikom nefleksibilnošću Daniela Levyja, shvatio je da do kraja kolovoza neće uspjeti dogovoriti kupnju Balea, piše Marca.

Iako bi sada ponude mogli poslati Barcelona i Manchester City, oni navodno nemaju šanse jer Bale nije nezadovoljan u Tottenhamu, a kad bi odlazio, išao bi isključivo u Real.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije