Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JAČI REAL

Genije Modrić opet oduševljavao, a Real je kupio njegova nasljednika

Luka Modrić Real Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.04.2018.
u 09:41

Perez je posjet Torinu iskoristio kako bi dogovorio transfer veznjaka stare dame Miralema Pjanića na ljeto

I dok je Real na travnjaku održao lekciju Juventusu i slavio 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez dogovarao je veliki transfer.

Kako javljaju talijanski i španjolski mediji, Perez je posjet Torinu iskoristio da bi dogovorio transfer veznjaka stare dame Miralema Pjanića na ljeto. Perez bh. veznjaka vidi kao nasljednika Luke Modrića, koji je oduševio i protiv Juventusa pa su mu nakon utakmice novinari Marce tepali da je vođa i genije.

Navodno su razgovori protekli jako dobro te je Perez uvjeren kako će Pjanić od ljeta biti novi igrač Reala.

Veznjak Juventusa prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka propustio je zbog suspenzije.

Ove sezone je Pjanić u 36 utakmica zabio šest golova uz 11 asistencija.

Komentara 20

GE
genex
10:00 04.04.2018.

pa crni matija zašto širiš laži? baš sam se čuo s perezom i čovjek me pita tko je to miralem?

DU
Deleted user
10:29 04.04.2018.

Prosli vikend je Real igrao protiv Las Palmasa , gledao sam na spanjolskoj TV i poslije komentare na Realovoj TV - Tv programu koji u spanjolskoj ima Real (da - ima i svoj TV ! ). I svi komentatori u studiju (ex igraci ili treneri - Spanjolci ) su hvalili Luku pritom .A Luka je na toj tekmi asistirao kod svakog gola ! Decko je odlicna 10ka i to je cinjenica.

Avatar nula
nula
11:32 04.04.2018.

Moze samo kad se dobro napije sljive. Inace, Miralem Luki ne moze ni kopacke cistiti. Mozda mu moze nositi sportsku torbu .... )-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije