Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali suigrače

Pepe: Igrači Barce napokon pokazuju svoje pravo lice

pepe
Reuters/Pixsell
03.03.2013.
u 09:33

- Svi kažu da nije bio penal, a mislim da je sudac odradio dobar posao i nikome nije podilazio

Madridski Real dvaput je u samo nekoliko dana pobijedio Barcelonu, igrač Kraljevskog kluba Pepe smatra da je igračima Barce to jako teško palo.

- Teško su im pala dva poraza od nas. Kad su nakon utakmice protestirali pred sucem, pokazali su ne baš lijepu sliku o sebi, drugačiju od one koju pokušavaju prikazati svakog dana - rekao je Pepe i osvrnuo se na sumnjivu situaciju s kraja utakmice:

- Nisam vidio situaciju jer sam bio okrenut leđima. Svi kažu da nije bio penal, a mislim da je sudac odradio dobar posao i nikome nije podilazio. Sve u svemu, mi smo sretni, u odličnoj smo formi uoči utakmice s Manchester Unitedom. A pokazali smo danas i da imamo odlične igrače na klupi.

>>>Ramos hvali asistenta: Modriću je mjesto u prvoj postavi

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Markoc
11:01 03.03.2013.

Nitko nevoli da gubi

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:59 03.03.2013.

Nema veceg cigana od ovog Pepea,...i mozda Ramosa. Jedini koji im moze konkurirati je Nani iz Man Uniteda i svojevremeno Mihajlovic.

DU
Deleted user
14:49 03.03.2013.

Kakve to veze ima uopće sa nogometom,navijač sam Barce,ali ova medijska prepucavanja i stvaranje netrepeljiovsti između igrača i navijača je totalna glupost i sve to sad potiče jedan od najprgavijih igrača čije smo pravo lice vidjeli više puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije