Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako ih voli

Zašto ih stalno grli? Guardiola ponovno u 'klinču' sa sucem!

Pep Guardiola
Screenshot
29.04.2015.
u 19:31

Španjolski strateg prvo je žustro protestirao jer nije dosuđen jedanaesterac zbog navodnog prekršaja nad Lewandowskim, a kada je shvatio da je pretjerao, došao je do četvrtog suca i zagrlio ga

Trener Bayerna Pep Guardiola očito jako voli suce pa ih svako malo poželi zagrliti. Bilo je tako i u jučerašnjoj utakmici protiv Borussije. Doduše, španjolski strateg prvo je žustro protestirao jer nije dosuđen jedanaesterac zbog navodnog prekršaja nad Lewandowskim, a kada je shvatio da je pretjerao, došao je do četvrtog suca i zagrlio ga.

No, to nije njegov jedini 'klinč' s djeliteljima pravde, u posljednjih pola godine to je već treći slučaj. Krajem listopada prošle godine igrao je protiv Borussije M. i prosvjedovao kod četvrte sutkinje, ali ona ga je odgurnula od sebe. Tada ju je pokušao i zagrliti, ali još jednom je odbijen. A u veljači ove godine u susretu protiv Schalkea od sreće je zagrlio suca nakon što je njegova momčad postigla pogodak.

Očito ima neka tajna veza...

>>Guardiola i Bayern doživjeli velike udarce uoči okršaja s Barcelonom!

>>Borussia na nevjerojatan način izbacila Bayern iz Kupa nakon penala!

Komentara 3

JU
JureFr
19:50 29.04.2015.

Pa zato sto je vruci brat Haha

JU
JureFr
19:50 29.04.2015.

Pa zato sto je vruci brat Haha

EU
euzebije
19:56 29.04.2015.

Svrbi ga guza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije