Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER CITYJA

Pep Guardiola: Gvardiol se mora dokazati, ja to još nisam vidio od njega

Gvardiol i Guardiola
Foto: Jan Woitas/DPA
1/5
10.11.2023.
u 19:06

- Ponekad dovodimo igrače poput Matea Kovačića, ali uvijek nastojimo dovesti mlade igrače koji će ovdje izgraditi svoje ime u svijetu nogometa i to je iznimno važno – iz financijskih i sportskih razloga.

Manchester City u nedjelju gostuje kod Chelseaja u Premierligi. Kod prvaka neće biti stopera Johna Stonesa pa je engleske novinare zanimalo može li ga zamijeniti naš Joško Gvardiol.

- Možda, ali to mora dokazati na treninzima i vježbama koje radimo. Ja to od njega još nisam vidio. Možda u budućnosti, tek mu je 21 godina - rekao je trener Cityja Pep Guardiola i dodao:

- Kada je John Stones došao, nismo mislili da će moći to igrati, no tijekom osam godina prošli smo brojne treninge i sada je tu gdje jest.

Gvardiola se osvrnuo i na svoju filozofiju oko dovođenja igrača.

- Ponekad dovodimo igrače poput Matea Kovačića, ali uvijek nastojimo dovesti mlade igrače koji će ovdje izgraditi svoje ime u svijetu nogometa i to je iznimno važno – iz financijskih i sportskih razloga. Voljeli bismo i dalje imati legende koje su bile ovdje, ali vrijeme prolazi za sve, posebice za sportaše. Joško Gvardiol, Jeremy Doku, Rico Lewis, a sada i Oscar Bobb, ti su igrači jako važni.

Komentara 6

Avatar Kizzo
Kizzo
23:48 10.11.2023.

Joško nemaš se ti kome kaj dokazivati. Igraj svoju igru najbolje kak znaš a ovaj nek si misli kaj hoće.

VE
vecernji55
09:28 11.11.2023.

Dovode mlade igrače i plaćaju oh 100 milijuna. Šta ih poslije misle prodati za milijardu? 😃

PO
Poletarac101
20:06 10.11.2023.

Sad bute kol o Modriću ,svaki dan toplo -hladno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije