Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZIME POLUSEZONE

Pellegrini: Ciljevi Reala uvijek su jasni

Manuel Pellegrini
Reuters
21.12.2009.
u 11:51

Osvrt na uvodni dio sezone napravio je trener nogometaša Real Madrida, Manuel Pellegrini, te je pritom izrazio zadovoljstvo postignutim.

Čileanski strateg smatra da mu momčad igra mnogo bolje nego na početku sezone i da se približila napadačkom nogometu kojeg zagovaraju navijači kluba sa Santiago Bernabeua.

- Uopće me nije začudila 6-0 pobjeda protiv Zaragoze, jer vrlo dobro znam za što je moja momčad sposobna. U njoj postoji kvaliteta i predanost. Drugi dio sezone donosi nam mnoga uzbuđenja - kazao je Pellegrini španjolskom sportskom dnevniku Asu.

- Inzistiram na tome da Realov nogomet bude drugačiji, direktniji, napadački orijentiran i pun rizika. Utakmica protiv Zaragoze bila je ona kakvu navijači očekuju, da igramo drugačije dočekali bi nas zvižduci.

- Od prvog dana rada ovdje znao sam što ova momčad može postići, a to su velike stvari. Ciljevi za 2010. su jasni, a prvi je finale Lige prvaka na Bernabeu, pod broj dva je osvajanje Primere. Pokušat ćemo ostvariti oba - zaključio je Pellegrini čija se momčad nalazi na drugom mjestu ljestvice špasnjolskog nogometnog prvenstva.

Za vodećom Barcelonom (39 bodova) zaostaju dva boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije