Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO CIJENIO HRVATE
Povratak na članak

Pelea je oduševio Zagreb, a legendarnom dinamovcu je rekao: Dođi igrati za mene

U karijeri je Pele čak triput igrao protiv zagrebačkog Dinama, a niti jednom nije uspio pobijediti

Komentari 12

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:53 29.12.2022.

Da, Pele je najbolji svih vremena, kao nogometaš i gospodin. Nezamislivo je bilo da bi napustio teren, a da se ne pozdravi sa suparničkim nogometašima. Kao što smo svjedočili kod nekih nogometnih zvijezda.

VL
JO
JosipIvan
01:22 30.12.2022.

Počivao u miru Božijem

VL
LA
laptopxp1
07:43 30.12.2022.

Pele se volio i zabaviti. U gostioni legendarnog Geze u Zlataru na zidu su bile fotografije Pelea i dinamovaca s fešte u Gezinoj gostioni. Gospodin Geza bio je posebno ponosan na svoju fotografiju s Peleom na šanku.

VL
Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
00:06 30.12.2022.

Najbolji napad svih vremena Garrincha, Didi, Vava, Zagallo i Pele. U to vrijeme šezdesetih nije bilo zaleđa ali vjerujem da bi se ta petorica snašla i u današnjim pravilima. Šteta što na TV-u nikad nema tih starih utakmica za pogledat. Čisti romantizam.

VL
Avatar southman
southman
07:12 30.12.2022.

Pele je bio svjetska ikona za koju je svatko znao. Bio je za nogomet ono što je Ali bio za boks. Šteta što mu vlasti nikada nisu dozvolile da ode u Europu pa da i tu ostavi trag mada je južnoamerički nogomet u njegovo vrijeme na klupskoj razini bio vrlo izjednačen sa europskim.

VL
DU
Deleted user
00:07 30.12.2022.

Pele je samo znao za Jugoslaviju. Za Hrvatsku nikada nije čuo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.