Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBAN DERBI

Peh! Zvijezdu Liverpoola iznijeli na nosilima, propušta Mundijal

Premier League - Liverpool v Manchester City
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
18.10.2022.
u 14:01

Riječ je o šestom najvrjednijem igraču iz Liverpoolove svlačionice, iza kojeg je van Dijk.

Liverpool je nakon lošeg ulaska u sezonu konačno razveselio svoje navijače. Na prepunom je Anfieldu za vikend uzeo derbi protiv Manchester Cityja golom Mohameda Salaha i vratio se u gornji dio ljestvice engleske Premier lige

Koliko Jurgen Klopp može biti zadovoljan, toliko i žaliti, i to ne samo zbog crvenog kartona kojeg je zaradio na klupi. Naime, ozlijedio mu se jedan od najvećih ofenzivnih aseva, krilni napadač koji vrijedi 60 milijuna eura. Radi se o Diogu Joti, koji je s terena iznesen na nosilima, a prema informacijama kojima raspolaže portugalska A Bola, magnetska rezonanca pokazala je da ga neće biti više od mjesec dana

Vijest o ozljedi nesretno se poklopila sa skorim Svjetskim prvenstvom u Kataru, zbog čega Jotu nećemo gledati u nacionalnom dresu tijekom studenog i prosinca. Portugalska reprezentacija tako je ostala bez vrijednog igrača koji bi na najvećem međunarodnom nogometnom natjecanju konkurirao za mjesto u prvih 11 Fernanda Santosa.

Jota je inače sedmi 'najteži' nogometaš Liverpoola po vrijednosti na tržištu. Iza njega su, primjerice, Virgil van Dijk (55 milijuna), Alisson (50 milijuna) te Roberto Firmino (32 milijuna eura). Vlasnik je 28 nastupa za Portugal, uz 10 pogodaka.

Standings provided by Sofascore

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije