Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT U NBA LIGI

Peh za Bendera: Završio na operaciji, vraća se za mjesec dana

Dragan Bender
Reuters/PIXSELL
09.02.2017.
u 15:40

"Dragan Bender se podvrgnuo uspješnom rutinskom artroskopskom zahvati na desnom gležnju kako bi se uklonio dio kosti", stoji u priopćenju.

Mladi hrvatski košarkaš, 19-godišnji Dragan Bender u srijedu se podvrgnuo artroskopskoj operaciji na desnom gležnju, a u puni trening mogao bi se vratiti za četiri do šest tjedana, objavio je njegov NBA klub Phoenix Suns. 

"Dragan Bender se podvrgnuo uspješnom rutinskom artroskopskom zahvati na desnom gležnju kako bi se uklonio dio kosti. Operaciju je u bolnici sveučilišta Duke obavio dr. Ned Amendola. Očekuje se kako će Bender moći sudjelovati u potpunoj košarkaškoj aktivnosti za četiri do šest tjedana", stoji u priopćenju.

Bendera je Phoenix izabrao kao četvrtog na prošlogodišnjem NBA "draftu". U 38 nastupa ove sezone Bender je prosječno postizao 3.2 poena i 2.2 skoka, a najbolju utakmicu odigrao je 26. prosinca protiv Houston Rocketsa kada je ubacio 11 koševa i sakupio 13 skokova uz tri osvojene lopte.

>> 'Najveća krađa' Lakersa: Mladi Hrvat oduševljava hollywoodske zvijezde, mogao bi biti jedan od najbolji centara u NBA ligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije