Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA STUTTGART

Peer lako protiv Safine

Shahar Peer
Reuters
30.04.2010.
u 17:55

Izraelska tenisačica Shahar Peer, 20. igračica na svijetu, pobijedila je u četvrtfinalu WTA turnira u Stuttgartu (dvorana, zemljana podloga) drugu nositeljicu i treću igračicu svijeta Dinaru Safinu.

Ruska tenisačica nije igrala od Australian Opena, zbog ozljede leđa, a tenisu se vratila nakon tri mjeseca, ovog tjedna na turniru u Stuttgartu. Nakon pobjede u 2. kolu protiv Mađarice Agnes Szavay (u tri seta) Safina je ostala bez odgovora za Izraelku koja je pobijedila s laganih 6-3, 6-2.

Bio je ovo njihov sedmi meč u karijeri i Peer je sada na pozitivnih 4-3. Treba isto tako reći da je Safina dobila tri uvodna međusobna meča, no Peer je uzvratila s još većim nizom (četiri pobjede).

Peer je četiri puta oduzimala servis suparnici, a posebno je aktivna bila na drugom servisu Ruskinje nakon kojeg je osvojila 12 od 18 poena.

Australka Samantha Stosur je dobila i deseti meč zaredom na zemljanoj podlozi. U meču gdje Kineskinja Na Li nije došla do niti jedne break-prilike Stosur je slavila 6-3, 6-3.

WTA Stuttgart, četvrtfinale:

Stosur (7) - Na Li 6-3, 6-3

Peer - Safina (2) 6-3, 6-2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije