Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Mladosti

Pavić odgodio operaciju i uništio ambicije Marseillea

HAVK Mladost, Marseille (1)
Robert Anic/PIXSELL
26.10.2013.
u 21:42

U prvoj utakmici razigravanja za plasman u Ligu prvaka Primorje u Mađarskoj sa Szolnokyjem odigralo 10:10

Vaterpolisti Mladosti osigurali su nastup u četvrtfinalu Eurokupa nakon što su u drugoj utakmici zagrebačkog turnira pobijedili francuski Marseille sa 12:8 (2:3, 4:3, 2:0, 4:2). Žapci su polako lomili otpor Francuza (pojačanih Srbima Randićem i Kovačevićem) koji su u drugoj četvrtini čak i zaprijetili povevši s 5:3. No, Mladost se nije dala, njezini aduti bili su: bolja tjelesna priporemljenost, domaća publika i sigurni Josip Pavić na vratima koji je unatoč ozljedi desnog lakta obranio čak 11 udaraca.

-  Boli malo, ali morao sam pomoći momčadi kad već nisam otišao na operaciju. Drago mi je da je ozračje u klubu mnogo bolje, da su ljudi opet počeli dolaziti na vaterpolo, nadam se da će tako biti i u nedjelju - kazao je Josip Pavić nakon što se fotografirao s mladim članovima Plivačko-vaterpolske akademije B iz Sarajeva, koji su također gledali utakmicu.

Pogotke za Mladost postigli Vukičević (4), K. Milaković (3), D. Živković (2), Martinić, Bukić i Gagulić. Zagrepčani se danas u podne sastaju s Jadranom (HN) (koji je jučer pobijedio Šturm sa 33:4) a za obranu prvog mjesta dovoljan im je i remi.

U prvoj utakmici razigravanja za plasman u Ligu prvaka Primorje je na gostovanju u Mađarskoj sa Szolnokyjem odigralo neodlučeno 10:10.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije