Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolisti otputovali na EP u Eindhoven (16. do 29. siječnja)

Pavić: Nećemo brkove, ali nešto ćemo već smisliti!

'14.01.2012.,  Zagreb - Zracna luka Zagreb, odlazak hrvatske vaterpolo reprezentacije na Europsko vaterpolsko prvenstvo u Eindhovenu. Elvis Fatovic i Sandro Sukno. Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
15.01.2012.
u 08:42

Isti dan kad i rukometaši, i vaterpolisti su otputovali na EP na kojem brane zlato.

Posljednje dane priprema proveli su u Varaždinu, gdje se kovalo i svjetsko zlato 2007. Sami igrači otkrili su nam kako pripreme mogu biti iznimno dosadne, monotone.

– Sve se svodi na teretanu, bazen i hotel. I tako iz dana u dan. Zato je bitno imati u momčadi nekoga spremnog na zezanciju, koji će uvijek podići atmosferu – rekao nam je kapetan dupina Samir Barač.

Kome je pripala ta uloga u hrvatskoj reprezentaciji?

– Definitivno vrataru Josipu Paviću! Na vratima je vrhunski, prava hobotnica, a izvan bazena potpuno neozbiljan – kroza smijeh prepričava Barač.

– Pa uvijek se treba malo našaliti, inače bismo bili kao vojnici. Anegdote? Hm, bilo je svakakvih, ali bolje da s nekima ne izlazimo u javnost, neka ostanu naša mala tajna – šali se Pavić, koji je uoči odlaska na Olimpijske igre u Peking bio inicijator novog modnog trenda u reprezentaciji – puštanja brkova.

– Ali nisu nam donijeli ništa dobrog, tako da ove godine odustajemo od njih. Zasad nemamo ništa drugo u planu, no tko zna što će nam pasti na pamet do Londona – zaključuje Pavić.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:03 15.01.2012.

Dečki, nemojte se glupirati nego se primite posla. Skupina nije nimalo laka. Što se tiče svakodnevne monotonije, vjerojatno znate da je malo kreativnih poslova: ako imaš sreće, ustajanje u 6,00, ured, povratak u 16,00... i tako 40 godina da bi preživio. Vaše teretane, bazeni i hoteli su, ako ništa drugo puno bolje plaćeni od mnogih \"zanimljivih\" zanimanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije