Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DERBI SEZONE

Pavić: Jug je kupio petoricu novih igrača!

\'13.04.2011.,Zagreb - Bazen Mladosti, druga utakmica polufinala vaterpolskog prvenstva izmedju Mladosti i Primorja. Josip Pavic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakus/PIXSELL
15.10.2011.
u 11:54

- 
Najbolje da vam kažem koga se plašim pa da mu još poraste samopouzdanje - kaže vratar žabaca uoči hrvatskog vaterpolskog derbija.

Silan je Pro Recco, izazovan Partizan, ali za vaterpoliste Mladosti najveći je ispit – sučeljavanje s Jugom. Jedno je takvo u subotu u 19 sati u Zagrebu (HTV 2), žapci i gospari borit će se za bodove u sklopu petog kola Jadranske lige. Ali najbolje će sve to objasniti vratar i kapetan Mladosti Josip Pavić:

– Iako nije riječ o finalnom susretu kakve mi često igramo, uvjeren sam da će to biti dobra utakmica, užitak za sve koji će doći na bazen ili gledati prijenos na televiziji. Jugaši su odlična momčad, jači su nego lani, bez obzira na to što su ostali bez svojeg najboljeg igrača Sandra Sukna. No, dobili su petoricu novih igrača – N. Janovića, Karača, Pavlovića, Perčinića i Goretu. Ova recesija na Dubrovčane, čini se, nije ostavila traga – kazao je Pavić i dodao:

– Jug je papirnati favorit, ali na papiru se svašta može napisati. Bazen će pokazati kako stoje stvari. No, Jug je doista favorit, i to ne samo Jadranske lige nego, uz Pro Recco, i Lige prvaka.

Na upit kojega se od jugaša najviše pribojava i o kojemu najviše razmišlja dan uoči utakmice, Jozo je u svom stilu odgovorio:

– Neću vam to reći. Najbolje da tom igraču takvom izjavom dam još više samopouzdanja! – napomenuo je Pavić, koji će vjerojatno biti jedini vratar u sastavu domaćina.

Trener Vjekoslav Kobešćak još nije odredio 14 igrača za susret, ali Perice Bukića pouzdano neće biti. Prilika će opet biti pružena poletarcima Mladosti. Ulaznice za hrvatski derbi po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u kafiću Žabac i u tajništvu kluba.

Ostali parovi: Pro Recco-Primorje (20.30), Budva-Jadran HN (19.00), Primorac-POŠK (19.30), Medveščak-Jadran St (20.45), Koper-Šibenik (18.00).

Komentara 1

ZV
Zvone4
12:52 23.10.2011.

\"No, dobili su petoricu novih igrača – N. Janovića, Karača, Pavlovića, Perčinića i Goretu. Ova recesija na Dubrovčane, čini se, nije ostavila traga – kazao je Pavić .......\" A koliko koštaju prinove i produženi ugovori u Mladosti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije