Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antisemitska poruka
Povratak na članak

Partizan se ogradio: Apsurdno je povezivati klub s mračnim porivima!

Oštro osuđujemo počinitelje ovog bezumnog čina koji nije antisemitski, već predstavlja i akt mržnje prema Partizanu i Srbiji, poručuju iz beogradskog kluba

Komentari 4

HR
HR4ever
22:08 19.09.2014.

Koliko je meni poznato,Beograd je bio prvi grad Judenfrei....

VL
DO
dobar
22:20 19.09.2014.

To je Srbsko jevrejsko prijateljstvo a zna se tocno da je Beograd bio prvi grad u evropy Judenfree ali poslije rata cetnici su sa velikom propagandom uz pomoc Tita sve bacili na Hrvatsku. Znamo za izvjesce Cetnika o Judenfree Beograduu ali kad tad ispliva istina koliko su Srbi prijatelji sa zidovima to se pokazalo sada a tako su Srbi ucinili sa svakim narodom i zabijali im noz u leda.

VL
MA
Majur
22:39 19.09.2014.

Prvo s.ru pa sad ližu....

VL
LE
leurdovac
22:55 19.09.2014.

Nije apsurdno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.