Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 4:2

Parma na San Siru zabila četiri gola Milanu

Mario Balotelli
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.03.2014.
u 17:57

Atalanta je s 3:0 bila bolja od Sampdorije, a Marko Livaja nije ulazio u igru.

Sjajnu utakmicu odigrali su Milan i Parma u 28. kolu Serie A. Gosti su na San Siru slavili s 4:2.

Već u petoj minuti vratar Milana Christian Abbiati je napravio jedanaesterac i dobio crveni, a Antonio Cassano je to pretvorio u pogodak. Nekadašnji napadač Milana u 51. je minuti povisio na 2:0, no Milan se uspio vratiti preko Ramija i Balotellija koji je pogodio s 11 metara.

No, Amauri se u 78. minuti zabio za novo vodstvo Parme, a konačni rezultat postavio je Biabiany u sudačkoj nadoknadi.

Atalanta je s 3:0 bila bolja od Sampdorije, a Marko Livaja nije ulazio u igru. Lazio je s 2:0 slavio na gostovanju kod Cagliarija, dok je Sassuolo s 3:1 bio bolji od Catanije.

Juventus slavio golom Pirla

Juventus je s 1:0 slavio na gostovanju kod Genoe golom Pirla koji je u 89. minuti sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Domaćini su prije toga imali jedanaesterac, no Buffon je zaustavio udarac Calaiju.

Serie A, rezultati:

Atalanta - Sampdoria 3:0
Milan - Parma 2:4
Sassuolo - Catania 3:1
Cagliari - Lazio 0:2
Livorno - Bologna 2:1
Genoa - Juventus 0:1
Fiorentina - Chievo 3:1

>> United opet izgubio: Liverpoolu svirana tri penala, Gerrard zabio dva

Komentara 1

Avatar TILINGO
TILINGO
22:28 16.03.2014.

Nevjerovatno loša sezóna Milana,nepamtim ga ovako lošeg zadnjih 20 godina,mislin da se u prvom redu moraju rijesiti jedne lijenčine Ballotelia,jer to je igrac koji je kao figura u šahu,nigdje se ne míče,nego ceka da ga suigraci maknu i uposle u sesnaestercu da bi on eventualno zabil..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije