Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crveni karton

Panika u Madridu! Ronaldo bi mogao dobiti tri utakmice suspenzije

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.02.2014.
u 15:47

U zapisnik je ušlo da je "igrač s brojem sedam udario rukom u lice suparničkog igrača", što bi moglo rezultirati većom kaznom

Cristiano Ronaldo jučer je dobio crveni karton u utakmici protiv Athletic Bilbaa zbog blagog udaranja Carlosa Gurpegija. Prema mnogima isključen je prestrogo, ali španjolski mediji danas pišu da bi mogao dobiti i tri utakmice suspenzije.

U zapisnik je ušlo da je "igrač s brojem sedam udario rukom u lice suparničkog igrača", što bi moglo rezultirati većom kaznom.

Naravno, odmah je zavladala panika u redovima navijača Reala jer bi tri utakmice bez najboljeg igrača svijeta mogle ostaviti velik trag. Madridska momčad u tom razdoblju igra prvenstvenu utakmicu protiv Villarreala, a i dvije protiv Atletico Madrida u polufinalu kupa.

>>Marcelo: Ronaldovo isključenje je nepošteno!

Komentara 5

DA
davos24
16:12 03.02.2014.

Morat će Luka sad počet pucati prema golu. Neznamo još uvijek što čeka a hvalila ga sva usta

ST
strsljen2013
16:30 03.02.2014.

Sredili su formulu 1, sad je na redu nogomet sa izmjenom pravila. Povečanje sudaca nije uticalona kvalitetu i pravilnije suđenje ali kazne nakon utakmice u pregledima snimka su relevantne. I prema tome naježit će igrač a sudac koji "nije" vidio ili nije dosudio i dalje je slobodna sudačka procjena i sudit će dalje.

FT
ftiček
12:57 04.02.2014.

da je to napravio hrvat rekli bi vidii ustašu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije