Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U KLUBOVIMA

Pandur na meti Engleza, Antu Rebića vodit će ugledno ime

Zagreb: Stefano Poli i Ante Rebić održali konferenciju za medije
Luka Stanzl/PIXSELL
09.01.2024.
u 07:00

Ante Rebić dobio je novog trenera. Momčad turskog prvoligaša Beşiktaş​a vodit će bivši portugalski izbornik Fernando Santos

Siječanj je tradicionalno rezerviran uglavnom za nogometni prijelazni rok, a po nekim informacijama, transfer bi mogao ostvariti hrvatski vratar Ivor Pandur (23). Naime, mladi Riječanin na meti je engleskog drugoligaša Hulla koji je trenutačno sedma momčad Championshipa.

Pandur je prethodnu sezonu i pol član nizozemske Fortune Sittard, a ode li u Englesku, mogao bi se boriti i za Premier ligu. Ove sezone nastupio je u svih 16 utakmica svog kluba u Eredivisie. U valu vraćanja hrvatskih nogometaša u HNL, koji traje već neko vrijeme, i nekadašnji je dragulj našeg nogometa Ante Ćorić (26).

Nakon što mu je ljetos istekao ugovor s Romom, viđen je u Hrvatskoj kako pregovara s glavnim čelnicima prvoligaša Rudeša. Ćorić je zadnji službeni nastup upisao 22. svibnja 2022. U Rudešu će možda, bude li sve dogovoreno, pokušati oživjeti karijeru. Ante Rebić pak je dobio novog trenera. Momčad turskog prvoligaša Beşiktaşa vodit će bivši portugalski izbornik Fernando Santos.

Beşiktaş je trenutačno šesti klub lige, a sljedeći utorak gostuje kod petoplasiranog Rizespora. Već se dugo piše o vezi Real Madrida i Kyliana Mbappéa, ali francuski RMC Sport tvrdi kako ne postoji nikakav dogovor oko toga. Francuski napadač još nije odmaknuo u pregovorima niti s jednim klubom, a u posljednjih je šest mjeseci ugovora s PSG-om. 

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije