Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMET NK Karlovac u novom drugoligaškom derbiju

Pamić: Karlovac je oštećen protiv Slavonca CO

21.11.2008.
u 17:09

Do kraja jesenskog dijela druge hrvatske nogometne lige ostala su još dva kola. NK Karlovac, koji je najveći dio jesenskog dijela bio vodeća momčad, u završnicu ulazi s druge pozicije, nakon prošlotjednog poraza u derbiju protiv Slavonca CO. Ništa lakše igračima Igora Pamića neće biti niti ovoga vikenda, jer u subotu gostuju u Puli, kod trećeplasirane Istre 1961.

Momčad Istre nije nepoznanica Karlovčanima. S ekipom koju vodi Elvis Scoria igrači Karlovca su se susreli u Kupu i na domaćem terenu, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, stigli su do pobjede. Ova će utakmica biti nešto sasvim drugo, jer obje momčadi ulazak u prvu ligu smatraju apsolutnim prioritetom. Kakvo je stanje u momčadi Karlovca nakon poraza, te da li se gubitak prvog mjesta odrazio na samopouzdanju igrača, pitali smo Igora Pamića na tiskovnoj konferenciji uoči odlaska momčadi u Istru.

- Atmosfera u svlačionici je ista kakva je bila i prije utakmice sa Slavoncem. Zajedno smo proanalizirali snimku utakmice i tvrdim da smo u prvom poluvremenu bili izrazito bolji, ali i da smo evidentno oštećeni u dvije situacije, s nedosuđenim jedanaestercom i poništenim golom u završnici utakmice, rekao je Pamić. Trener Karlovčana se složio da momčad nije odigrala bajno u drugom poluvremenu te da ih je poremetila i ozljeda Jerneića.

- Primili smo dva gola koja se ne smiju primati i nakon toga se teško vratiti u utakmicu, ali i neki igrači su evidentno pali u formi. Igračima ne zamjeram ništa, on za mene vrijede jednako puno koliko su vrijedili i prije ove utakmice i tako se pripremamo za Pulu gdje idemo pokušati uzeti tri boda, dodao je Pamić.

U Istri Pamić neće moći računati na već dulje vremena ozlijeđenog Prpića, a dodatni teret je ozljeda Jerneića, koji će također biti van stroja. Sastav koji bi trebao istrčati protiv Istre 1961 je sljedeći: Grabovac, Barić, Pohižek, Fumić, Matika, Paracki, Stambolija, Pamić, Štefančić, Šorša i Lišnić. Susret se igra s početkom u 15,30 sati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije