Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED PREMIER LIGE

Palace slavio protiv Evertona, Leicester s četiri pogotka razbio Newcastle

Crystal Palace v Everton - Premier League - Selhurst Park
John Walton
12.12.2021.
u 20:35

Vodeći Manchester City ima 38 bodova, jedan više od drugoplasiranog Liverpoola, a treći je Chelsea s 36 bodova

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Crystal Palace je pred svojim navijačima svladao Everton 3-1 (1-0) i tako prekinuo niz od 13 utakmica bez pobjede u međusobnim dvobojima ovih klubova.

Gallagher je doveo Palace u vodstvo u 41. minuti, a prednost domaće momčadi udvotručio je Tomkins u 62. minuti. Rondon je u 70. minuti smanjio zaostatak Evertona, a pobjedu Crystal Palacea potvrdio je Gallagher svojim drugim pogotkom na utakmici u trećoj minuti sučevog dodatka.

Crystal Palace je sa 19 bodova preskočio Everton i zasjeo na 12. mjesto, dok je plava momčad iz Liverpoola ostala na 18 bodova i pala na 14. poziciju.

Nogometaši Leicester Cityja s uvjerljivih su 4-0 svladali Newcastle United pred svojim navijačima i time skočili na osmo mjesto prvenstvene ljestvice.

Vodeći pogodak postigao je Belgijac Youri Tielemans u 38. minuti iz kaznenog udarca. Zambijac Patson Daka je u 57. minuti udvostručio Leicesterovu prednost, da bi u 81. minuti Tielemans postigao svoj drugi pogodak na utakmici za 3-0. Konačnih 4-0 postavio je James Maddison u 85. minuti. Leicester je sa 22 boda na osmoj poziciji, a Newcastle je osmim porazom ostao na predzadnjem mjestu sa deset bodova.

Burnley i West Ham su odigrali utakmicu bez pogodaka. Domaća momčad je sa 11 bodova još uvijek u zoni ispadanja u Championship, a West Ham je sa 28 bodova zadržao četvrtu poziciju.

Vodeći Manchester City ima 38 bodova, jedan više od drugoplasiranog Liverpoola, a treći je Chelsea s 36 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije