Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to mogao promašiti
Povratak na članak

Özilu se već protiv Getafea "tresle gaće" zbog dolaska Luke

Nijemac Mesut Özil promašio je nemoguće protiv madridskoga Reala. Tresu li se to "gaće" tom nogometašu jer zna da dolazi Luka Modrić, pa mu mjesto u početnoj postavi više nije sigurno?

Komentari 2

GI
gismund
23:36 27.08.2012.

"Nijemac Mesut Özil promašio je nemoguće protiv madridskoga Reala" -------------------------------------------------------------------------------------------------- pa ja sam sve do sada živio u zabludi da Mesut Özil igra za Real?!?!?

VL
KE
kentie
19:37 29.08.2012.

Ozil promašio protiv Reala????...kakva vam je to rečenica...je trebal je pogoditi protiv Reala, pa da Getafe slavi s još većom razlikom...hahhahahaa...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.