Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nijemac razočarao

Özil trenira s rezervama, Modrić se sprema za susret s Cityjem

Luka Modrić (1)
Reuters
17.09.2012.
u 18:53

Marca navodi da je Modrić trenutačno u odličnoj poziciji u odnosu na Özila, "kojem preostaje dokazati svoju klasu"

Mesut Özil u nemilosti je trenera Reala Josea Mourinha. Njemački razigravač, koji je prošle godine postigao sedam pogodaka i ostvario 29 asistencija te predvodio Real do osvajanja španjolskog prvenstva, prilično loše ušao je u ovu sezonu, a Modrić mu sve više puše za vratom. To se najbolje moglo vidjeti i u utakmici protiv Seville, kada je Mourinho već na poluvremenu Özila zamijenio Modrićem, koji je u drugom poluvremenu bio prilično dobar, a po Goal.comu i najbolji u madridskoj momčadi.

No, ono što je najviše razočaralo Özila, barem prema pisanju Marce, jest to da ga Special one uopće ne vidi u planovima za prvu momčad u utakmici Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Mourinho je Özila poslao da trenira s rezervama, dok se Modrić uigrava s Cristianom Ronaldom, Ramosom, Pepeom, Alonsom i drugima za Ligu prvaka. Treniranje s rezervama nakon utakmice normalno je u Realu, međutim, na taj trening, koji je jačeg intenziteta, idu oni koji nisu u prošloj utakmici igrali u početnom sastavu, točnije, oni koji su odmorniji. S obzirom na to da je Nijemac bio u početnom sastavu, ta ga je odluka iznenadila. S druge strane, Modrić je u onoj drugoj grupi, koja slabije radi i priprema se za sljedeću utakmicu.

Marca navodi da je Modrić trenutačno u odličnoj poziciji u odnosu na Özila, "kojem preostaje dokazati svoju klasu. Naravno, ako uopće uđe protiv Cityja".

Komentara 12

JA
JackRussell
19:10 17.09.2012.

njuka@ Jedino glupi Hrvat može podržavati lijenost u radu. Ozil je lijenčina i zato je izvisio.

MA
makka76
19:38 17.09.2012.

JackRussell - moram te ispraviti...Jedino glupi njuka može podržavati lijenost u radu. nažalost, još uvijek postoje ljudi koji su uvjereni da je Modrić ušao u Real preko "veze", a ne svojim zaslugama... a to je poznati hrvatski jal... po takvima su oni koji su ga doveli (Mou i vodstvo Reala) debili u rangu da ne spomenem Mamica), a oni sami vrhunski stručnjaci koji pojma nemaju kolko kopačka ima čepova

NJ
njuka
19:05 17.09.2012.

Sramota kako se odnose prema tom dečku i klasi za razliku od Modrića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije