Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio na klupi

Özil: Nije bitno igram li ja, Kaka ili Modrić nego da Real pobjeđuje

'Mesut Ozil, Real Madrid Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/Pixsell
05.09.2012.
u 08:35

Svaki igrač Reala pod konstantnim je pritiskom zbog žestoke konkurencije. Mi imamo 18 jednako kvalitetnih igrača, a ne samo 11 − kaže njemački reprezentativac

Ako igrate za Real, morate jednostavno naučiti živjeti s kritikama. Način na koji španjolski mediji opisuju vaš nastup nešto je oštriji nego u drugim zemljama, ali mi smo u Realu navikli živjeti s time. Ako niste spremni to podnijeti, nećete uspjeti u Realu − kazao je njemački reprezentativac Mesut Özil za njemački Bild nakon što je zbog dvije loše odigrane utakmice završio na klupi, a zamijenio ga je Luka Modrić.

 − Svaki igrač Reala pod konstantnim je pritiskom zbog žestoke konkurencije. Mi imamo 18 jednako kvalitetnih igrača, a ne samo 11. Navikli smo na to. Nije riječ o tome igra li Özil, Kaka ili Modrić... Najbitnije je da Real pobjeđuje − kaže Özil.

Komentara 6

SE
serđo
08:48 05.09.2012.

ipak je bitnije da igraš ti kako znaš, jer si za zrikavca televizor u boji.

PI
piranha
12:39 05.09.2012.

Serđo ima bit da su sa tvojima Turci vladali 500 godina.

LP
Lebron Petrovic
12:49 05.09.2012.

Bitno će bit samo kako Luka igra ! O njemu će ovisiti hoće li Real osvajati trofeje ! Osim CR-a i Kasilasa ostali su šljakeri !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije