Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan video

Ovu verziju snimke meča Anderson - Weidman morate pogledati!

Weidman vs Anderson
Foto: Fight Site
1/2
25.12.2013.
u 13:38

U videu nazvanom Fight Flashback: A.Silva vs. Weidman UFC 162, najjača svjetska MMA promocija omogućila nam je posebnu verziju

UFC 162 ostao je upamćen po padu do tada nedodirljivog vladara srednje kategorije Andersona Silve, a sada smo u prilici vidjeti  fantastičnu snimke borbe koji je objavio UFC na svom YouTube kanalu.

U videu nazvanom Fight Flashback: A.Silva vs. Weidman UFC 162, najjača svjetska MMA promocija omogućila nam je posebnu verziju.

Naime, u videu koji traje preko 21 minutu moguće je vidjeti borbu Silve i Weidmana, kao i komentare Jona Jonesa i ostalih UFC boraca, te trenere i jednog i drugog borca. Zaista sjajan video!

Ključne riječi

Komentara 1

KT
KTM
18:26 25.12.2013.

Dobar vam je Player.Hrpa nesposobnjakovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije