Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došla je naredba
Povratak na članak

Ovo zvuči nevjerojatno: Englezi morali salutirati “Heil Hitler!”

I dok su Englezi, na samom travnjaku, ponizili svoje njemačke konkurente pobijedivši 6:3, puno uvjerljiviju pobjedu izvojevala je njemačka – tada nacistička – diplomacija.

Komentari 5

Avatar Čudomix
Čudomix
23:24 16.05.2020.

Gdje je fotografija?

VL
MA
mago6235
00:55 17.05.2020.

U Hrvatskoj se pomole tri do cetiri osobe sa U i panika ..fasisti nacionalisti itd a ja sam vidio u zemlji demokracije i svjetskoj zastitnici ljudski prava ljude u nacistickim odorama i oznakama imaju svoj kamp i tamo se oblace i ponasaju kao vojnici...

VL
DU
Deleted user
10:46 17.05.2020.

u diktaturama ko vlada tako se moliš,uzvikuješ,pozdravljaš,ništa novo..kod nas najduže je trajala:"smrt fašizmu,sloboda( fol narodu) komunizmu"i"za domovinu s titom"-"naprijed"

VL
LA
Laufer
09:41 17.05.2020.

Gdje li je anticenzura da nas počasti mantrom o ‘slobodarskim narodima’?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.