Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBO PAVASOVIĆ:

'Ovo u životu nisam doživio. Jens Andersson se tresao od straha'

Kantrida neredi
Nel Pavletic/PIXSELL
30.09.2013.
u 10:30

– Nikada ništa slično nisam vidio ni doživio, možete zamisliti kako je bilo Anderssonu. Vrijeđali su nas, Lalić je bio peder, ja cigan. Srećom nitko nije ozlijeđen – rekao je Pavasović.

Na žalost, nakon utakmice Hajduka i Rijeke puno se više razgovara o ožiljku što ga je bačena kovanica ostavila na glavi Marija Maloče, o napadu na Hajdukove igrače u Opatiji, o kišobranu kojim je gađan Igor Tudor, o vrijeđanju svih 90 minuta, o tome kako je četvrti sudac molio klupu Hajduka da ostane mirna... Splićani su nešto prije ponoći došli u hotel Bristol u kojem je bilo vjenčanje. I onda je neka pijana budala bacila čašu, pogodila u glavu Hajdukova igrača Zorana Nižića, ali srećom nije bilo posljedica. Uslijedila je hitra intervencija specijalaca, vjenčanje je prekinuto, izgrednik je priveden, mladoženjina obitelj je jecala... Hajdukovi igrači nešto su pojeli i dobili naredbu da ne izlaze iz soba do jutra. A tada su otišli u Zagreb, jer bijele u utorak čeka kup dvoboj protiv Kustošije, otpraćeni pod jakom policijskom pratnjom.

Prije napada na igrače u Opatiji nešto slično na samom stadionu doživjeli su članovi Hajdukova Nadzornog odbora Ljubo Pavasović, Nikola Koceić te sociolog Dražen Lalić.

– S upravom smo se lijepo osjećali, prije utakmice bili smo s predsjednikom Miškovićem, sportskim direktorom Juričićem, ministrom Jovanovićem, Ćirom Blaževićem. Za vrijeme utakmice bilo je teških provokacija publike prema našoj loži. Poslije utakmice uz ograđeni dio ispred klupskih prostorija skupilo se mnogo ljudi. Pavasovića i mene su prepoznali i grubo vrijeđali, bolje da ne spominjem kako. Čekali smo 45 minuta, tada je Ljubo rekao da idemo. Prošli smo kroz tu masu, a kad smo izlazili, specijalci su se ponudili da nas provedu do automobila. Kad smo krenuli, Ljubo je otvorio prozor na mojoj strani kako bi mogao komunicirati sa specijalcima i odjednom bum. Vidio sam tamnu košulju, zaliven sam s plastičnom čašom punom piva. Stali smo, pitali tko je učinio, a tada su uletjeli specijalci i prebili dvojicu. U tom trenutku na Ljubin auto iz klupskog kafića počele su padati čaše i boce. Ovo je pouka Rijeci, gradu i klubu, ali i policiji da ne smije biti ovakvih organizacijskih propusta – ispričao je svoju priču Lalić.

Posebno šokiran bio je sportski direktor Hajduka Jens Andersson koji nikada u životu nije vidio ništa slično. Ljubo Pavasović kazao nam je da se Šveđanin tresao od straha.

– Nikada ništa slično nisam vidio ni doživio, možete zamisliti kako je bilo Anderssonu. Vrijeđali su nas, Lalić je bio peder, ja cigan. Srećom, nitko nije ozlijeđen – zaključio je Pavasović.

>> Brbić: Zgrožen sam! Sat i pol smo čekali i opet smo napadnuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije