Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA FERENC PUSKAS

Ovo su tri najljepša gola godine! Koji vam se najviše sviđa?

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
09.12.2013.
u 16:24

Ibrahimović je prekrasan gol škaricama zabio u prijateljskoj utakmici Švedske protiv Engleske. Matić je u izbor ušao prelijepim volejem koji je zabio za Benficu u utakmici protiv Porta. Neymar je svoje mjesto našao 'projektilom' koji je u dresu Brazila zabio Japanu na Kupu konfederacija.

U igri za najljepši gol sezone i nagradu Ferenc Puskas ostali su Zlatan Ibrahimović, Nemanja Matić i Neymar, objavila je Fifa.

Ibrahimović je prekrasan gol škaricama zabio u prijateljskoj utakmici Švedske protiv Engleske. Matić je u izbor ušao prelijepim volejem koji je zabio za Benficu u utakmici protiv Porta. Neymar je svoje mjesto našao "projektilom" koji je u dresu Brazila zabio Japanu na Kupu konfederacija.

Tko će dobiti nagradu Ferenc Puskas, doznat će se na Fifinoj svečanosti u Zürichu 13. siječnja kada će biti poznat i dobitnik Zlatne lopte, nagrade za najbolje nogometaša svijeta.

>> Fifa odlučila: Samo trojica igrača ostala u utrci za Zlatnu loptu

Komentara 3

SK
sladja_kava
16:37 09.12.2013.

ibra je zakon za najljepse golove to samo on moze

Avatar comandante
comandante
22:41 09.12.2013.

Ibro je bog i dao je jos nekoliko koji su mogli konkurirati ali najljepsi mi je Modricev, aaaa, pardon to nije bilo ove godine :)

FU
funkipuppi
18:30 09.12.2013.

Majstor Ibrta je imao srece. Neymajer majstor ali gol je zabijen poslije igranja rukom. Nemanja majstor ali je Srbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije