Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO KOLO

Ovo su klubovi koji se bore za prolaz skupine u Europskoj ligi

'Ajax Amsterdam players celebrate scoring against Steaua Bucharest during their Europa League soccer match in Amsterdam February 14, 2013. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERLANDS - Tags:
'UNITED PHOTOS'
11.12.2014.
u 10:39

Bešiktaš, Celtic, Dinamo Moskva, Dinamo Kijev, Everton, Feyenoord, Fiorentina, Inter, Legia Varšava, Napoli, PSV, Tottenham, Trabzonspor i RB Salzburg su već osigurali prolazak.

Prolaz u nokaut fazu Europske lige osiguralo je 14 klubova već je ranije osiguralo mjesto u nokaut fazi Europske lige, a večeras (19 sati) njih će se 18 boriti za deset preostalih mjesta.

Bešiktaš, Celtic, Dinamo Moskva, Dinamo Kijev, Everton, Feyenoord, Fiorentina, Inter, Legia Varšava, Napoli, PSV, Tottenham, Trabzonspor i RB Salzburg su već osigurali prolazak.

Njima će se pridružiti i trećeplasirane momčadi iz skupina Lige prvaka, Olympiakos, Liverpool, Zenit, Anderlecht, Roma, Ajax, Sporting i Athletic Bilbao.

>> Tko su preostali 'borci' za prolaz dalje pogledajte na Goal.com

>> Bilić: Igranje protiv Tottenhama je motiv sam po sebi, a želimo prvo mjesto!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije