Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPISANI KOCKASTI:

Ovo je veliki šok za mene! Umro mi je san o Svjetskom prvenstvu

Ivo Iličević
Foto: DPA/Pixsell
20.05.2014.
u 16:24

– Izbornik me nazvao nakon utakmice protiv Fürtha. Rekao mi je da jednostavno nema smisla da idem. San o Svjetskom prvenstvu mi je umro. Bio je to težak udarac za mene – rekao je Iličević.

Ivo Iličević prvo je ime koje je izbornik Niko Kovač prekrižio s popisa od 30 kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Razlog je ozljeda lista noge.

– Ovo je velik šok za mene. Izbornik me nazvao nakon utakmice protiv Fürtha. Rekao mi je da jednostavno nema smisla da idem. San o Svjetskom prvenstvu mi je umro. Bio je to težak udarac za mene – rekao je Iličević za Hamburger Morgenpost.

Iličević je propustio utakmice HSV-a u kvalifikacijama za Bundesligu protiv Fürtha, a umjesto na SP, krenut će u saniranje ozljede.

>> Niko Kovač otpisao samo Iličevića: Svima smo dali šansu

Komentara 2

KA
karambita
10:17 22.05.2014.

Zelje su jedno, a mogucnosti drugo

Avatar Svećenik
Svećenik
15:48 22.05.2014.

kak je tek Šimuniću. Ovaj može u avion i otići gledati. A Šime može tek do bircuza i gledati uz žuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije