Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA CALCIOMERCATO
Povratak na članak

Ovo je pomalo podcjenjivački! Nevjerojatno je zašto Kovaču ne žele dovesti Mandžu

Kako navode, Juve nema ništa protiv njegovog odlaska, iako ga novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri poštuje te mu se sviđa njegov stil igre te zalaganje na treninizima

Komentari 10

Avatar dzambo
dzambo
18:49 16.08.2019.

''Mandzo'' je super igrac i bilo gdje da igra od njega se uvijek mozes nadati da ce se boriti do kraja....ispetljace priliku za svoju ekipu...zaguzvace pred golom a nerijetko i zabija te golove...samo ga triba pustiti u napad i pred gol stalno i da ''nevisi'' na pogresnoj poziciji na terenu...ima igraca koji nisu tehnicki perfektni ali takvi igraci nadoknade to borbom za svaku loptu...mnogi igracu su ''kao'' tehnicki bili potkovani pa su omanuli jer ak im ne ide potez koji vise, oni stanu i nebore se dalje za loptu a kod Mandze nije takav slucaj...

VL
DU
Deleted user
19:00 16.08.2019.

Neće Salihamidžić da odveže kesu s dukatima za momka koji će sjediti na klupi. Bayernu treba jaka klupa, ekipu već imaju.

VL
TO
tomislav10
18:25 16.08.2019.

Pa kak misle ti Bavarci postati prvaci Europe kad su tak škrti na plaćama?!

VL
NB
nikola.boromisa11
07:24 17.08.2019.

Mi smo jedina nacija na svijetu koja cijeni jednog nogometaša više od vrhunskih liječnika.To su nacionalni heroji,to su nadljudi,nema boljih u svijetu i bližoj okolici.Što je to sa nama Hrvatima' Zašto ne pišete da niti jedan od tih sporaša ne plaća porez u RH?Zašto se uzima kao normalno?Inače Mandžo je na zalazu karijere.Može bljesnuti u nekoj utakmici i ništa više!Njegovo vrijeme je prošlo kao dosta ostalih iz njegove generacije.Modrić je isto pao .Niti on neće više davati ni 79% onoga što je davao!

VL
AN
Andreeejjj
19:39 16.08.2019.

Halooo, tko če kupiti igrača sa 33 pune godine??? Šta je sa vama, budite realni (normalni)!!!

VL
CH
Changi
18:58 16.08.2019.

Švabe kao da se boje Hrvata!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.