Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mazzarri nasljednik

Ovo je novi trener Intera i Matea Kovačića!

Mazzarri
nph /Staccioli
24.05.2013.
u 18:44

- Mazzarri je novi trener kluba. Hvala Stramaccioniju na predanosti i profesionalizmu koje je pokazao u teškoj godini - objavio je Inter na službenoj stranici.

Walter Mazzarri novi je trener Intera! 51-godišnjak koji je ove sezone odveo Napoli do drugog mjesta preuzeo je momčad Matea Kovačića nakon što je Andrea Stramaccioni dobio otkaz.

- Mazzarri je novi trener kluba. Hvala Stramaccioniju na predanosti i profesionalizmu koje je pokazao u teškoj godini - objavio je Inter na službenoj stranici.

Mazzari je prije nekoliko dana raskinuo ugovor s Napolijem kojega je vodio četiri godine. Prije toga je trenirao Sampdoriju, Regginu i Livorno.

Stramaccioni otišao zbog loših rezultata

Andrea Stramaccioni (37) dobio je u petak popodne otkaz u Interu. Razlog su loši rezultati Intera koji prvi put nakon 13 godina nije uspio izboriti nastup u Europi.

Stramaccioni je momčad za koju nastupa naš Mateo Kovačić preuzeo prije 14 mjeseci od Claudija Ranierija. Prije toga je vodio mladu momčad Intera. Stramaccioni je imao ugovor do ljeta 2015. pa je sada pred trenerom i klubom dogovor oko visine odštete.

>> Roberto Mancini postaje trener Mateu Kovačiću!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije