Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUDE MU DOS SANTOSA

Overeem želi Lesnara; White mu poručio da je očajan

Frank Mir i Alistair Overeem
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.02.2014.
u 13:43

- Očajan je u posljednje vrijeme i onda prozove borca koji više ni ne nastupa. Ne može se baš reći da je ovo bila dobra noć za Alistaira - rekao je White o želi Overeema da za protivnika ima Brocka Lesnara.

Alistair Overeem na UFC-u 169 opravdao je ulogu favorita i vrlo uvjerljivo pobijedio Franka Mira. Nakon slavlja poručio je javno koga bi želio za sljedećeg protivnika. Riječ je Brocku Lesnaru, borcu koji bi se uskoro trebao vratiti u UFC.

- Čuo sam da se Lesnar vraća u UFC. Ako je tako, ja ću biti ovdje i čekati ga - rekao je Overeem, prenosi Fightsite. Ova dva borca već su bila u ringu, 2011. godine, a pobijedio je Alistair tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Ipak, želja mu vjerojatno neće ostvariti. Potvrdio je to i predsjednik UFC-a Dana White.

- Očajan je u posljednje vrijeme i onda prozove borca koji više ni ne nastupa. Ne može se baš reći da je ovo bila dobra noć za Alistaira - rekao je White.

I dok Lesnar nije u kombinacijama za meč, u ring s Overeemom mogao bi Junior dos Santos.

- Slažem se da bi to bio dobar meč - rekao je White.

>> Mir nije imao šanse: Overeem 'uništio' bivšeg prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije