Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIMENI LJUBIMCI

Ovako izgleda vozni park Hrvata: Broz vozi Ferrarija, a drugi vatreni limitirani model od 800 KS-a

Foto: Marcelo Brozović Instagram
1/10
13.11.2023.
u 09:45

Najplaćeniji hrvatski nogometaš Marcelo Brozović koji nastupa za Al Nassr ima nekoliko vrijednih primjeraka automobila poput Rolls Royce Cullinana čija se cijena na tržištu kreće od oko 350 tisuća eura, a uz doplate može doći i do mnogo veće cijene. Brozović je veliki ljubitelj limenih ljubimaca pa se tako slikao i s Mercedesom G500 4X4, što je također objavio na Instagramu

Hrvatski nogometaši prema dostupnim fotografijama ljubitelji su luksuznih automobila. S obzirom na to da imaju multimilijunske nogometne ugovore, oni si mogu priuštiti skupocjene ''jurilice''. Tako se u posjedu proslavljenih vatrenih mogu pronaći automobili poput Rolls Roycea, Ferrarija, Mercedesa te mnogih drugih.  

GALERIJA Hrvatska pala na Fifinoj ljestvici, porazi od Turske i Walesa koštali su je bodova

1/10

Najplaćeniji hrvatski nogometaš Marcelo Brozović koji nastupa za Al Nassr ima nekoliko vrijednih primjeraka auta poput Rolls Royce Cullinana, čija se cijena na tržištu kreće od oko 350 tisuća eura, a uz doplate može doći i do puno veće cijene. Brozović je veliki ljubitelj limenih ljubimaca pa se tako slikao i s Mercedesom G500 4X4, što je također objavio na Instagramu. Njegova je cijena oko 250 tisuća eura. Ferrari 458 Spider u Europi stoji oko 200 tisuća eura, a on se također nalazi u Brozovićevoj garaži.

Hrvatski kapetan Luka Modrić jednom prilikom pojavio se u Bentleyju, i to u modelu Continental GT. Dovezao se u Realov trening kamp Valdebebas, a navedeni model ima 560 konja, a može postići i brzinu od 318 km/h. Cijena je automobila oko 200 tisuća eura.  Hrvatski napadač Andrej Kramarić vozi Mercedes-Benz E klase, a ovi modeli stoje od 60 do 80 tisuća eura. Njegov kolega iz napada Bruno Petković također je ljubitelj Mercedesa. On je odabrao model AMG E63, čija cijena iznosi vrtoglavih 130 tisuća eura. 

VEZANI ČLANCI:

Naš stoper Dejan Lovren kupio si je Ferrari 812 Superfast prije 30. rođendana. Također je vrijedan oko dva milijuna kuna, a a za samo 2,9 sekundi postigne brzinu od 100 kilometara na sat, uz to što ima čak 800 konjskih snaga. U odabiru 'jurilice' savjetovao ga je dobar prijatelj Šime Vrsaljko, koji ima sličan model.

Najskuplji automobil ima lijevi branič Rangersa, Borna Barišić. Član škotskog velikana vlasnik je McLarena 765LT vrijednog 450 tisuća eura, odnosno više od tri milijuna kuna. Riječ je o limitiranom modelu jer ih je proizvedeno samo 765, a ima 4-litreni twin-turbo V8 motor ukalupiran u gotovo 800 konjskih snaga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Barisic (@bornab7)

Komentara 20

PO
Poletarac101
11:47 13.11.2023.

Kaj niko ne kupi Neveru od Rimca?

Avatar Ričard
Ričard
14:47 13.11.2023.

To je ta poniznost koju Zlatko predika

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:09 13.11.2023.

Svaka čast Lovrenu. Ferrari mi se ne sviđa ali, napravio momak jako lijep boutique hotel i boli ga đon za budućnost. Ovi drugi kao neki 16godišnji seljačići novobogataši si kupuju skupe automobile nit znaju što će snjima niti znaju voziti kak treba. Mogu mislit da im trešte cajke i da misle da su cool. Završiti će kao Boris Becker i mnogi drugi u neimaštini jer ne znaju sa novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije