Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVRGNUO BOGDANOVIĆA

Ovako izgleda popis najplaćenijih hrvatskih sportaša: Brozović će zarađivati 90 tisuća eura dnevno

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
30.06.2023.
u 09:10

Potpisom za Al Nassr Hrvat će osigurati egzistenciju za nekoliko generacija

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović dugo vremena držao je prvu poziciju na listi najplaćenijih hrvatskih sportaša, a Marcelo Brozović će ga svrgnuti potpisom za bogati Al Nassr gdje bi trebao inkasirati 100 milijuna eura za tri godine. Broz je dogovorio godišnju plaću od 33 milijuna eura, što ga čini daleko najplaćenijim HR sportašem današnjice. 

Još uvijek veznjak milanskog Intera nećkao se oko odlaska na Bliski istok jer je želio potpisati za Barcelonu koja mu ipak nije mogla ispuniti sve uvjete oko plaće pa je posao propao. U redovima Intera, prema posljednjem ugovoru, zarađivao je 11,1 milijuna eura bruto, šest neto, dok je na vrhu popisa bio kapetan vatrenih Luka Modrić s 20 milijuna eura bruto.

Sad će Broz zarađivati 90 tisuća eura na dan, 3767 eura na sat, 62,79 eura po minuti ili 1,05 eura po sekundi, što je zaista astronomski novac kojim je Marcelo osigurao egzistenciju za nekoliko života. U nastavku možete pogledati tko su osmorica najplaćenijih hrvatskih sportaša u milijunima eura.

VEZANI ČLANCI:

Marcelo Brozović (Al-Nassr) – 32,85
Bojan Bogdanović (Detroit Pistons) – 10,85
Luka Modrić (Real Madrid) – 9,4
Mateo Kovačić (Chelsea) – 6,2
Ivan Perišić (Tottenham) – 6
Ivica Zubac (Los Angeles Clippers) – 5
Dejan Lovren (Lyon) – 4,8
Dario Šarić (Phoenix i Oklahoma) – 4,4

Komentara 3

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:51 30.06.2023.

Ovo su bruto iznosi. S obzirom na države o kojim se radi i obiteljske okolnosti realni iznosi su drastično bolji što se tiče Brozovića. Babi slobodno možete cifru podijeliti s 2.

KR
Krolo
09:47 30.06.2023.

Sad će moć bezbrižno kockati, londrati, piti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije