Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OZEBLINE

Ovako izgleda lice skijaša dok po minus 30 juri 130 kilometara na sat

Ivica Kostelić
Foto: Facebook
30.11.2014.
u 08:46

Dobio je ozebline po vratu i dijelovima lica koji nisu bili zaštićeni maskom.

Ivica Kostelić je u kanadskom Lake Louiseu u spustu stigao do 30. mjesta, posljednjeg koje mu je donosilo bodove u Svjetskom kupu. Ali ono što je pridobilo pažnju jest njegovo stanje nakon utrke na -30 stupnjeva.

Na Facebook profil postavio je fotografiju koja jasno prikazuje kako izgleda lice vozača koji juri oko 130 kilometara na sat po takvoj hladnoći. Dobio je ozebline po vratu i dijelovima lica koji nisu bili zaštićeni maskom.

Kad ovo vide i oni koji misle da je skijanje lak sport, razmislit će još jednom!

>> Kostelić u Lake Louiseu osvojio prvi bod: Smrznuo sam se!

 

Komentara 4

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:30 30.11.2014.

Tko ge tjera, da riskira zdravlje? Ako nije dovoljno zaradio u zivotu do sada, ima i drugih poslovnih prilika, nije mu sedamdeset godina. Mislim, da je nesto drugo u pitanju: kad bi on prestao skijati, onda bi se vidjela sva bijeda ostatka tima, u koji su ulazu miljinu eura godisnje. Poslije Ane Jelusic, nitko se nije niti priblizio, medju prvih trideset, u bilo kojoj disciplini.

Avatar cera
cera
12:05 30.11.2014.

čuj zakaj si ne kupiš pravu opremu za skijanje

DH
dalibor.hren
12:08 30.11.2014.

Možda je crvenilo od godina ili kuhanog vina!? Kakav ten tek ima pobjednik koji je vozio brže? Možda je zbog ozeblina u bolnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije