Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARC WILMOTS

Ova generacija ispisat će novu stranicu povijesti belgijskog nogometa!

'Belgium\'s coach Marc Wilmots gestures to the players during their friendly soccer match against Romania at the National Arena in Bucharest November 14, 2012.  REUTERS/Bogdan Cristel (ROMANIA  - Tags
'BOGDAN CRISTEL'
02.07.2014.
u 08:30

- Argentina nije uravnotežena momčad - rekao je izbornik Belgije.

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije Marc Wilmots nije krio oduševljenje nakon prolaza u četvrtfinale jer svjestan je da Sjedinjene Američke Države nisu bile lak zalogaj, no svjestan je i da protiv Argentine njegova momčad ima šanse.

- Ova generacija ispisat će novu stranicu povijesti belgijskog nogometa - kazao je Wilmots i objasnio se:

- Argentina nije uravnotežena momčad. Ovo je, čini mi se, prvi put da mi nismo favoriti, ali to ne znači da ne idemo po pobjedu. Čeka nas teška utakmica u kojoj odlučuje svaki detalj. Oni igraju s petoricom braniča pa ćemo morati biti kreativni.

Utakmica četvrtfinala između Argentine i Belgije odigrat će se 5. srpnja s početkom u 18 sati i sigurno je jedno, pobjednik će morati proliti puno znoja i mnogo se namučiti da uđe među četiri najbolje reprezentacije svijeta.

>> Belgija slavila protiv SAD-a 2:1 nakon drame u produžecima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije