Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE PRIMITI CJEPIVO

Otkriveno koliko tenisača iz Top 100 osim Đokovića nije cijepljeno

Đoković stigao u Beograd
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.01.2022.
u 20:56

Osim Đokovića još samo jedan tenisač nije cijepljen. To je Amerikanac Tennys Sandgren (30) koji je trenutačno 94. igrač svijeta.

Engleski Telegraph, potaknut nedavnom trakavicom oko Novaka Đokovića, istražio je koliko je necijepljenih tenisača i tenisačica na ATP Touru.

Telegraph, pozivajući se na izvore iz ATP-a, navodi da je osim Đokovića još samo jedan tenisač nije cijepljen. To je Amerikanac Tennys Sandgren (30) koji je trenutačno 94. igrač svijeta.

Kod žena nije cijepljenja jedna tenisačica, ali nije poznato njeno ime niti nastupa li na Australian Openu uz izuzeće.

Đoković nije dobio vizu za Australiju jer nije cijepljen pa ne može igrati na Australian Openu. Po svemu sudeći, ako se ne cijepi neće moći igrati ni na jednom Grand Slamu ove godine.

>> Pogledajte i video


 
Ključne riječi

Komentara 15

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:23 19.01.2022.

U srbiji mole navijače koji su čekali Đokovića da ne idu kući, sad će doći rukometaši 😄

5S
505.scrtom
22:05 19.01.2022.

kakva je to matematika kada su na redu oni duplo cijepljeni bez bustera koji gube status i računaju se kao da nisu cijepljeni, pa kada se neki nađu na petoj dozi oni sa tri i ispada kao da nikada nisu cijepljeni, jer se status već gubi nakon maksimalno godinu dana a kako se planira i ranije. na taj način uvijek će biti stalno ljudi sa statusom necijepljen, iako su se zapravo cijepili. kako možete onom koji se cijepio reći da nije cijepljen samo zato što nema buster pod rednim brojem recimo šest!?. ste malo uključili mozak o tome !?

CO
Costacurta
09:03 20.01.2022.

Koliko ih je lažno cijepljeno u top 100, samo da si olakšaju zivot?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije